Tetanusz? Sos! Mennyi az eselye?
Figyelt kérdés
1 hete kiírtam egy kérdést.Szog az iskolaban felkarcolta a kezem kb 2 mm melyen,hazaertem felnyitottam,betadin es sebtaapsz.A szog nem volt rozsdas stb.Akkor lila volt,aztan zold/sarga vegul elmult es behegesedett.Viszont utana olvastam a tetanusznak es a tunetei levertseg,fejfajas,faradtsag,izomfajdalom.Ma faradt voltam,es a karomba,hatamba fajnak az izmaim.Lehet a reggeli bemelegites nelkuli roplabdatol,nem tudom.De nagyon felek.2016. febr. 13. 01:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem a te betegségedet nem tetanusznak hanem hipochondriának nevezik. Sajnálom öregem :(
2/3 anonim válasza:
Bocsi, de ez tényleg hipochondria :)
Nyugi....
3/3 anonim válasza:
Hipochondria igen. En is hipochonder vagyok. Borzaszto.
Probald meg ugy kezelni ezt a dolgot,hogy ha massal tortent volna hasonlo te mit tanacsolnal neki.
Ne nezegess internetes oldalakat, egy szimpla fejfajas a megfazastol kezdve az AIDS jele is lehet, sajat tapasztalat, ne nezegesd!!!
Ez meg nem 1 het mulva jelentkezett volna,hanem joval hamarabb. Semmi okod az aggodalomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!