Nem tudom mi történt velem . Megrázott az áram? Sajnos nem áramtalanítottam . A villanykörte bele volt törve a foglalatba, s én hozzáértem két kézzel . Mindkét karomban mintha megrántottam volna érzést éreztem a vállamig . S mintha hátralöktek volna.
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 12:24
1/5 anonim válasza:
Ha nem a túlvilágról írsz, akkor nincsen baj. Próbálj belecsípni az oldaladba.
2/5 anonim válasza:
Azért menj el orvoshoz.Most az mindegy hogy megrázott e vagy sem.Egészségügyben dolgozom és tudom hogy az áramrázástól követően 2 napig az ember veszélyben van.2 napig még símán lehet a szíveddel gond.Mondd el az orvosnak hogy mi történt veled.Max csinál egy EKG-t.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !!
2016. jan. 30. 02:22
4/5 anonim válasza:
Ilyen esetekben azonnal orvos, a legjobb azonnal mentőt hívni, mert egy látszólag "ártalmatlan" áramütésbe is bele lehet halni akár 24-48 órával a baleset után.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma voltam az ügyeleten , megcsinálták az EKG-t . Nincs szívritmus zavarom .
2016. jan. 30. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!