Járógipszben van a lábam, el szabad mennem egy 300 km-es útra vonattal?
Figyelt kérdés
Nincs semmi panaszom, nem is fáj a lábam. Egy ismerősömnek korábban megígértem, hogy meglátogatom. Elmehetek vonattal hozzá egy hétvégére? Nem kell átszállnom sem. 4 óra az út. Lesz baja a lábamnak? Nem súlyos törés, csak a szélső lábközépcsontom van eltörve.2016. jan. 17. 10:22
1/3 anonim válasza:
Ha nem tudod feltámasztani be fog dagadni és fájni fog. Nem tudom használsz-e vérhígítót, de hosszú úton, lógatva, mozdulatlanul nagyobb veszélye van egy trombozisnak, mint normális mindennapi tevékenységnél. Ha úgy döntesz elmégy, igyekezz felrakni, és gyakran mozogni.
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy elmehetsz. Tedd fel a lábad, oszt jónapot. Ha nem lehet, pár óra belefér, néha mozgatod. Nem szabad nagyon terhelni, ez a titok.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze, minden nap szúrom magam a vérhigítóval. Én is arra gondoltam, hogy a vonaton majd felteszem a mellettem lévő ülésre a lábam, hogy ne lógassam. Esetleg veszek 2 helyjegyet, hogy ne legyen gond :)
2016. jan. 17. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!