Vajon mi történt a kezemmel? Kell-e aggódnom? Kép lentebb.
Ez lenne róla a fotó:
Nem tudom, hogy történt. Paddy and the Rats koncerten voltam, lehetséges hogy pogózás közben szereztem. Azt tudom, hogy ott elkezdtem fájdalni. De hazafele már nem foglalkoztatott.
Másnap reggel ilyenre dagadt mint a képen, de nem fájt és azóta se fáj. Ujjaimat is tudom mozgatni, anélkül hogy fájna, első nap nyilván kevésbé. Most tartok a 3 napnál, már sokkal kevésbé látszódik, hogy fel van dagad, ugyanakkor nem tudom a tenyerem az ujjaimmal együtt kinyújtani.
Kell-e valami miatt aggódnom ezek alapján? Gondolkozom, hogy azért elmegyek megröntgeneztetni, van valami hátránya annak, hogyha várok még 1-2 napot?
Kérlek segítsetek, mert én személy szerint úgy érzem, hogy nincs semmi bajom, csak pihentetni kell, de félek, hogy esetleg probléma lesz vele és nem lesz a régi.
Nekem amikor eltört a kisujjamnál a kézközépcsontom, akkor nem tudtam mozgatni, mondjuk fájni csak akkor fájt, amikor mozgatni próbáltam. Aztán kb 7-8 óra múlva rettenetesen elkezdtett fájni. :S
Szerintem nem tört el a kezed, max megrepedt a csont, ha nem gyógyul meg teljesen, akkor én azért elmennék egy röntgenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!