Szükséges lesz a gipsz?
Figyelt kérdés
Bokszoló törésem van elvileg, a V. metacarpuson harántirányban egy halvány csík látszódik az orvos szerint, bár én semmit sem láttam rajta. Begipszeltek és azt mondták, hogy egy hét múlva röntgeneztessem meg újra. Tehát fogalmuk sincs, hogy eltört-e. Abban reménykedem, hogy nem kell hetekig ezt a rettenetet hordanom. Lelet értékelés: az V. metacarpuson subcapitalisan corticalis megtöretés, haránt irányú transparens, vonalas árnyék látható, lényeges elmozdulás nélküli törésnek megfelel.2015. dec. 16. 17:40
1/6 anonim válasza:
Igen, erre szükséges a gipsz. Tipikus box sérülés.
2/6 A kérdező kommentje:
És meddig?
2015. dec. 17. 06:27
3/6 anonim válasza:
Velem edzésen történt ez, és nekem sín után 5 hétre be is gipszelték. De sokat segített is. Ha bármi részlet érdekel akkor írj rám.
5/6 A kérdező kommentje:
Könnyített gipsz szóba jöhet?
2015. dec. 18. 15:31
6/6 anonim válasza:
szerintem igen, ki kell fizetni és akkor olyat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!