Bokaficam fájdalma hány hét alatt enyhül?
Figyelt kérdés
Nagyon sok idő? Ma estem el tesiórán és be van dagadva a lábam. Valami házi módszer esetleg?2015. dec. 14. 21:04
1/3 anonim válasza:
Az ilyen sérülés nagyon nem kellemes és a gyógyulás is eltart egy darabig. Borogasd, polcold fel, fáslizd is ha járkálsz és ha nem lesz jobb, azért mutasd meg orvosnak is mert azért lehetnek komolyabb gondok is. Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Nekem sokaig tartott. Kb 1 honap utan alapbol jobbnak ereztem de ujra fociztam es gyengebb volt meg a bokam, eleg volt egy kemenyebb rugasba belelepni es ujra ugyanugy fajt.. szoval egy ideig semmikepp ne eroltesd! Igy 3-4 honap kellett kb de meg fel ev mulva se volt tokeletes, igaz akkor mar a magassarkut nem tudtam csak hordani, par honap mulva az is rendezodott ha jol emlekszem.
Sokat jegeltem amig nagyon duzzadt volt es jegzselevel is kentem.
3/3 anonim válasza:
Ha bedagadt, akkor röntgen is kell, mert lehet részleges szalagszakadás, törés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!