Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokaficam fájdalma hány hét...

Bokaficam fájdalma hány hét alatt enyhül?

Figyelt kérdés
Nagyon sok idő? Ma estem el tesiórán és be van dagadva a lábam. Valami házi módszer esetleg?
2015. dec. 14. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen sérülés nagyon nem kellemes és a gyógyulás is eltart egy darabig. Borogasd, polcold fel, fáslizd is ha járkálsz és ha nem lesz jobb, azért mutasd meg orvosnak is mert azért lehetnek komolyabb gondok is. Jobbulást!
2015. dec. 14. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sokaig tartott. Kb 1 honap utan alapbol jobbnak ereztem de ujra fociztam es gyengebb volt meg a bokam, eleg volt egy kemenyebb rugasba belelepni es ujra ugyanugy fajt.. szoval egy ideig semmikepp ne eroltesd! Igy 3-4 honap kellett kb de meg fel ev mulva se volt tokeletes, igaz akkor mar a magassarkut nem tudtam csak hordani, par honap mulva az is rendezodott ha jol emlekszem.

Sokat jegeltem amig nagyon duzzadt volt es jegzselevel is kentem.

2015. dec. 14. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bedagadt, akkor röntgen is kell, mert lehet részleges szalagszakadás, törés is.
2015. dec. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!