Szerintetek is örökké mankóval fogok járni?
11 napja volt egy balesetem elestem és a térdem roppant 3-at azután nem tudtam felkelni.... több napig nagyon fájt és csak behajlítva tudom tartani mert úgy nem fáj. Ha kinyújtom nem tudok ráállni és nem tudok járni se. A baleset után elmentünk a kórházba ahol megrögtenezték azt mondták hogy megzúzódott a térdem + felvolt nagyon dagadva... felírtak egy Voltaren emugel krémet amivel kenegetni kell mindennap, de még mindig fel van dagadva bármár annyira nem, de azért észrevehető.
Nagyon elvagyok keseredve, 11 nap eltelt és még mindig nem tudok járni csak mankóval. Mit tegyek? Szerintetek örökké mankóval fogok majd járni? :(
Most komolyan......Megzúzodott a lábad és azt hiszed nem fogsz többé járni?!
Próbáld meg úgy,hogy a mankóra támaszkodsz,de leteszed a lábad ès úgy sètálsz.Nem fáj,de segít
Napok kèrdèse és rendbe jössz
Ugyanez történt velem nyáron! Nyugi azóta tudok járni de 10 nap alatt ne várj csodát azért...
Nekem 3 hét múlva lett elfogadható a dolog. Pihenj sokat de ne lazulj el menj el inni a konyhába.ilyenek és ne aggódj! Én.is nagyon féltem és tudom.hogy rossz de már nincs sok hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!