Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne visszamenni az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Múlthét hétfőn, nagyon csúnyán ráestem a bokámra. Úgy tünt, hogy kezd javulni, csakhogy pár napra rá, belilult. Még aznap elmentünk az orvoshoz. Az orvos mégcsak röngent sem csinált, csak megtapogatta, és azt mondta hogy csak kibicsaklott, és mehetek suliba úgy, hogy mégcsak nem is bírok ráállni. Aztán az egyik nővér, aki bekötötte a lábam, beszélt az orvossal, hogy hiba lenne engem még suliba küldeni, úgyhogy még ezen a héten is itthon voltam. Csakhogy azóta sem javult, igaz, már kisebb a bokám, és kevésbé lila, de még mindig nem tudok lábra állni, és néha belenyilal.

Ha csak leteszem a lábam a földre, az nem fáj, de minnél jobban ránehezkedek, annál jobban fáj. Az orvos azt mondta, hogy néha tornáztassam, és fokozatosan kezdjek ráállni, de nem nagyon megy.

Apu szerint is vissza kéne mennem az orvoshoz.

Szerintetek? Vagy tudnátok nekem ajánlani valamit, vagy valami tanácsot adni? Elég "idióta" orvost fogtam ki, ugyanis nem mondott valami sokat...

13/L.

2015. dec. 12. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ugyanahhoz az orvoshoz menned. Hol láttak el?
2015. dec. 14. 15:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Kűlföldön élek:)

Mostmár, szerencsére jobb, bicegve már tudok járni.

2015. dec. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!