Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mikor mondja egy térdficamra...

Mikor mondja egy térdficamra az orvos, hogy meg kell műteni a térdet?

Figyelt kérdés
(Sziasztok! Nekem már nagyon sokszor kificamodott a térdem...mint pl.: ma. De a mai másabb volt mint az előző ficamok. Általában kificamodik és utána visszaugrik, de a mai nem ugrott vissza és nagyon fáj, ki se tudom nyújtani és rá se tudok állni. Még nem mentem el megmutatni az orvosnak. Kérlek mondjátok meg, hogy mikor mondja azt az orvos hogy meg kell műteni a térdem. Kérlek segítsetek!)

2015. dec. 12. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

A térded azért ficamodik ki, mert a szalagjaid nem tartják meg. Egy idő után nagyon kinyúlnak, részlegesen vagy teljesen elszakadnak. Pl lehet élni elülső keresztszalag nélkül, de úgy sokkal nagyobb az esély, hogy kimegy a térded. Ilyenkor mindig sérülnek a porcok, hosszú távon nem teszel jót magaddal.

Az alapján, amit leírtál, szerintem elég valószínű, hogy meg kell műteni. Elhiszem, hogy bem szeretnéd vagy hogy félsz tőle; de sokszor a műtét nélkül sokkal rosszabb lesz a helyzet, és a végén nem valószínű, hogy el tudod kerülni. És nagyon nem mindegy, hohy előbb vagy utóbb műtik meg.

Minel előbb menj el orvoshoz, mert ez nem játék. Remèlem neked a legjobbakat, kitartást!

2015. dec. 13. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem akkor majd megnézetem egy orvossal... köszönöm a választ.
2015. dec. 27. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Már az elsőnél el kellett volna menned dokihoz.

Hányadjára ment ki?

Nekem háromszor, orvoshoz mindig elmentem, utoljára porcleválásom is lett, júliusban műtenek.

2016. máj. 29. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát most 8.- os vagyok és legelőször 3.- ban. És egy évben legalább 4- szer 5- ször kimegy a térdem.
2016. máj. 30. 03:20
 5/5 A kérdező kommentje:
A műtét után remélem jobban lesz a térded. Előre is jobbulást!
2016. máj. 30. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!