Mikor mondja egy térdficamra az orvos, hogy meg kell műteni a térdet?
A térded azért ficamodik ki, mert a szalagjaid nem tartják meg. Egy idő után nagyon kinyúlnak, részlegesen vagy teljesen elszakadnak. Pl lehet élni elülső keresztszalag nélkül, de úgy sokkal nagyobb az esély, hogy kimegy a térded. Ilyenkor mindig sérülnek a porcok, hosszú távon nem teszel jót magaddal.
Az alapján, amit leírtál, szerintem elég valószínű, hogy meg kell műteni. Elhiszem, hogy bem szeretnéd vagy hogy félsz tőle; de sokszor a műtét nélkül sokkal rosszabb lesz a helyzet, és a végén nem valószínű, hogy el tudod kerülni. És nagyon nem mindegy, hohy előbb vagy utóbb műtik meg.
Minel előbb menj el orvoshoz, mert ez nem játék. Remèlem neked a legjobbakat, kitartást!
Már az elsőnél el kellett volna menned dokihoz.
Hányadjára ment ki?
Nekem háromszor, orvoshoz mindig elmentem, utoljára porcleválásom is lett, júliusban műtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!