Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ezzel menjek orvoshoz?

Ezzel menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
tegnap elestem pont a kezemet a fal sarkának nekivágtan asztán még rá is estem kicsi ki fordulva most tiszta lila nagyon fáj nme mindenhol dudom rendesen mozgatni szerintetek mennyek orvoshoz eltörött, vag kell rá gipsz ugye nem?????

2015. nov. 30. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem törött, mert akkor nem tudnád mozgatni es nagyon fajna.

( de van pár kivétel, amikor nem is érzed, hogy eltörött)

Es igen, majd dokihoz, addig Mindenképp jegeld

2015. nov. 30. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz

Én amikor bele vertem a falba nekem se fájt mozgatni is tudtam, és mind kiderült ugy eltört, hogy összekellett drótozni

2015. nov. 30. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A húgom elesett pár hónapja görkorcsolyával, pont a kezére. Megzúzódott neki, és asszem két hétig nem tesizett miatta, emellett 3 féle krémet is felírtak neki. Én pedig a térdeimre estem rá, szintén megzúzódott. Ennek már két hónapja, és még mindig nem tudok egy normális guggolást megcsinálni, mert olyan hangja van, mintha egy ropit törnének ketté. Ha jót akarsz magadnak, elmész orvoshoz.
2015. nov. 30. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
köszii megyek dokihoz!
2015. dec. 1. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Mi lett, eltört?
2015. dec. 2. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Aszt mondták megrepedt de be gipszelték! :( de csak 3 hétig lesz rajta :)
2015. dec. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!