Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet ez, milyen orvoshoz...

Mi lehet ez, milyen orvoshoz menjek vele?

Figyelt kérdés
Kb 5 hete meghúztam a hátam jobb oldalt. Majdnem meggyógyult teljesen, de aztán beteg lettem. Fájt az egész jobb oldalam, a hátamon és a mellkasom jobb részén is, illetve a hónaljam alatt a bordáknál. A betegség elmúlt viszont a fájdalom azóta is megvan az egész jobb oldalamban. A házi orvosom annyit mondott nincs semmi bajom(mert a mellkasi röntgen nem mutatott ki semmit), és hogy mozogjak majd elmúlik. Mozgásra úgy érzem erősödik a fájdalom, pihentetés sem segít, mert előtte ugye 1 hónapig pihentettem. ELőtte rendszeresen sportoltam, így viszont nem tudok semmit se csinálni, már a karom felemelése is fájdalommal jár. A legrosszabb a trüsszentés, olyankor szörnyű fájdalmat érzek a hátam jobb oldalán, és 1-2 percig ott is marad.

2015. okt. 9. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel vírusfertőzés hatására kialakult ideg- és izületi gyulladásra tippelek. Diklofenák, acetilszalicilsav tartalmú gyógyszerek talán valamit segítenek, de alapvetően majd a szervezet meggyógyítja magát. Nekem egyszer volt egy kb. 1 évig tartó vállfájdalmam, amikor a jobb karomat nem tudtam vállmagasság fölé emelni. Aztán úgy 1 év múlva észrevettem, hogy jé, már nem is fáj. Azóta se jelentkezett és ennek bizony már sok éve.
2015. okt. 9. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyat még nem hallottam, hogy valaki az oldalát húzta meg. Szerintem valami gerincprobléma keletkezett. Vagy ortopédus, vagy egy jó csontkovács - gyógymasszőr szakmajához tartozik.
2015. okt. 9. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:

A hátamat húztam meg, az oldalamban a fájdalom akkor jelentkezett, mikor lebetegedtem. Mióta meggyógyultam, főként a hátamban érzem és a mellkasomban, jobb oldalt.

Sajnos nincs egy évem a gyógyulásra, már ez az egy hónap is nagyon megviselt, mert a rendszeres sport az életem részét képezi, illetve a munkahelyemen is fizikai munkát végzek.

2015. okt. 9. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Neurológiára kellene menned, oda beutaló kell a háziorvostól. Lehet bordaközi idegzsába, nekem hetekig eltartott, nagyon fájdalmas volt. Izomlazítót katam és fájdalomcsillapítót, azt hiszem a B vitamin is jó rá.
2015. okt. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!