Rándulással állok szemben?
Ma röplabdáztunk és annyira rosszul találtam el a labdát hogy a hüvelykujjam hátrahajlott teljesen és nagyon fáj..
Mozgatni tudom de van egy tűréshatár ameddig tudom mozgatni utána fáj..nem a tenyér felöli résznél fáj mert ott húzódás lenne ugyebár hanem az elülső rész a csontnál..hirtelen mozdulatra nyilaló fájdalmat érzek elég kemény..fáslizom és kenem lóbalzsammal nem tudom meddig fog fájni de nagyon rossz.
És szerinted mi lehet ez? Rándulás ugye? Legalábbis én úgy gondolom mert egy húzódás nem ilyen.
Megfogadom köszönöm
Rtg. Jegelés, karfelkötés, heparinos kenőcs, ha nem vagy rá allergiás/érzékeny, patikában szabadon lehet venni.
A jegelésnél ügyelni kell arra, hogy ne közvetlenül érje a jég a bőrt, nehogy megcsípje.
Karfelkötés= könyök behajlít, kendővel, felkötni a nyakba, a vízszintesnél kicsit feljebb és az ujjak se lógjanak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kiderült hogy törés nincs, rándulás..még mindig fáj de a csontom az nem hanem már csak ott ahol jön a mutatóujj ott annál az izületnél/szalagnál fáj..ott kicsit duzzadt meg zöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!