Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Vki segítsen mit csináljak?

Vki segítsen mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár perce értem haza. Amikor bejöttem a tesóm a kanapén feküdt és nagyon sírt. Sokáig eltartott mire elmondta, hogy mi baja, nagyon fáj a hasa. Egyébként elég magas a fájdalom küszöbe, ezért vagyok megijedve. Mit csináljak? Vigyem kórházba?

Ő 17/l, én 19/f

2015. dec. 2. 20:16
1 2
 11/19 anonim válasza:
Hogy van a tesód?
2015. dec. 3. 07:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy végül mi lett.
2015. dec. 3. 08:38
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

A kórházban kiderült egy hasi ultrahang után kiderült, hogy vakbélgyulladása van, még este meg is műtötték. Valami újféle módszerrel csinálták, pontosan nem tudom a nevét. Közben volt egy kis probléma, véletlenül átvágták a bélfalat. Úgyhogy még egy párszor fel kell majd nyitni. De egyébként elvileg rendbe fog jönni.

Apukám viszont azóta se ért haza, fogalmam sincs hol lehet. Pedig már rengetegszer hívtam.

2015. dec. 3. 09:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy időben megműtötték a húgodat! Jobbulást neki! Remélem, apukáddal is minden rendben van!

Le a kalappal előtted, ügyesen helyt állsz!

2015. dec. 3. 10:31
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Apukám egyébként idő közben hazaért, kicsi el húzódott az esti "programja" :DD

2015. dec. 3. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Huuuuu... azért ez elég kemény helyzet volt. A bélfal átvágása sem jó... de minden rendbe fog jönni, nagyon jól helytálltál a helyzet megoldásában. Segits sokat a hugodnak, gyenge lesz egy ideig, emelnie nem szabad egy darabig, stb., de a doki el fogja mondani.
2015. dec. 3. 21:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Nagyon aggódok érte, igyekszem neki segíteni.

2015. dec. 3. 21:27
 18/19 anonim válasza:

Örülök, hogy minden megoldódott:)

Jobbulást a húgodnak!

2015. dec. 4. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Indítsatok pert orvosi műhiba miatt!
2015. dec. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!