Valaki segítsen kérem? (csönttörés, jobb kéz)
Kb 4-5 hétig kell rajta maradnia a gipsznek, utána még több hét a teljes gyógyulás. A műanyag gipsz sokkal jobb, könnyebb, és talán mosakodhatsz is vele (ebben nem vagyok biztos).
Ha megmondod, MIT szeretnél játszani, akkor jobban fogunk tudni segíteni, mert táblás játékokat pl. fogsz tudni játszani, kézilabdát nem.
Nem fogod tudni lógatni a műanyag gipszet sem. Elméletileg eleve L alakban gipszelik a könyököddel együtt.
Szia!
Pontosan melyik csontjaid törtek el? Mekkora gipszed van most, mettől meddig érő?
nos,egyébként számítógépes játékokra ggondoltam,
a jobb kezem van eltörve a csuklómtól a karom közepéig
én úgy tudtam, hogy a műanyag gipszbőkl nincsen könyökig érő
a baleset december 13án történt, jelenleg könyökig érő nehéz gipszem van
a doktor azt mondta hogy 23án kell visszamenni ujabb röntgenre, és akkor ha jól kezd összeforrni a csont,akkor lehet hogy műanyagra cseréli le
előre is köszönöm a válaszokat
Első vagyok.
Melyik csontjaid törtek akkor el?
Nem az alkarban található kettő csont?
Mert akkor műhiba, ha a könyöködet nem rögzítették. A törés "mellett" lévő 2 ízületet kell mozdualtlanná tenni, azaz a csuklónak és a könyöknek is rögzítve kéne lennie, felkarközépig gipszelve! (Testvéremnek volt ilyen törése, neki is így gipszelték.)
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy fogsz tudni játszani. És egy ideig még utána se, mert ügyetlen lesz a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!