Gond van a vállammal (többi lent)?
Nekem a sok számítógépes munkától fájdult meg a jobb vállam. Mivel tervezéskor jobb kézzel sokáig mereven, szinte mozdulatlanul tartottam az egeret. Utólag olvastam róla meglepő dolgokat. Egy informatikus írt hasonlót. Neki trombózisa volt, ahogy valószínű nekem is, mert nehézlégzésre is ébredtem éjszaka ami a tüdőbe kerülő vérrög tünete. Az a szerencsém hogy afféle kemény falusi származású legény vagyok és sokféle betegségből meggyógyultam már magamtól, így ez sem jelentett gondot. Illetve okozhat gondot a trombózis akkor ha más tényezők is hátrányt jelentenek, például ha valkaki idős.
Az a tapasztalatom hogy kiegészítő mozgásokat kell beiktatni a mozdulatlansággal járó munkákba vagy más élethelyzetekbe. Azóta gépezés közben is tornázom hisz senki sem látja. És azóta nincs is problémám.
De nem biztos hogy neked is ez a bajod, csak ganús lett hogy pont a jobb válladról van szó. Azt a kezét tartja az ember mereven még íráskor is. A korodban még meggyógyul magától, de orvossal azért konzultálj.
Lehet, hogy kificamodik ás visszaugrik magától.
Ha erről van szó, és nem megy vissza a helyére eccercsak, akkor azonnal menj orvoshoz (balesetire=traumatológia), mert a kificamodás során olyan természetellenes helyzet alakul ki, ami nyomja az ereket, idegeket és le is bénulhat. Már ha erről van szó.
Írd meg légyszi, hogy mi volt, hogy tudjam hiába tanulok vagy nem, meg érdekel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!