Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Volt itt valakinek bokatörése?

Volt itt valakinek bokatörése?

Figyelt kérdés

Nov. 13-án műtöttek Debrecenben. Előtte egy hétig fekvőgipsz volt rajta. Sérült az ízület is, két-három hétig nem állhatok rá, csak a láb saját súlyát helyezhetem rá. A gyógytornát rendesen csinálom, jól mozognak a lábujjak.

A kérdésem az, hogy egyenlőre nem hogy leguggolni nem tudok, hanem még a lábamat sem tudom behajlítani.

Rendszeres gyakorlással ez változhat, vagy egy életre így marad?

Köszi a válaszokat!

2015. nov. 17. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha egy év múlva sem működnek ezek a funkciók akkor kezdhetsz aggódni, addig viszont normális. Nagyon friss sérülésről van szó, és a mozgás hiánya eleve sorvadással jár (tehát ha sérülés nélkül nem használnád a lábad x hétig, akkor is baromi lassan állnának vissza ezek a funkciók).
2015. nov. 17. 19:50
 2/2 Gál Árpád válasza:
November 15-én volt a balesetem. Nyílt lábszár törés, boka törés,csigolya törés.Székesfehérváron volt a műtét Januárban kaptam egy mélyvénás trombózist Egy hete vették ki a bokámból a csavarokat ÁllandóanKb használnom kell a combig érő gumiharisnyát Nálam kezd alakulnia dolog.kb 5-6 hónap után kezd javulni:A gyogytorna nagyon fontos! jobbulást és kitartást kivánok. A Honvédban kezelnek a doki szerint kb 1 év a teljes gyogyulásig!
2016. máj. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!