Valakinek már vették le a körmét?
Figyelt kérdés
2 hónapja ráejtettem a lábamra a súlyzót, ráesett a körmömre, belilult és nem nő. Azt mondta az orvos, le kell szedni. Altatásban is lehet, úgy is hogy be injekciózzák. Valakinek vannak tapasztalatai?2015. okt. 27. 21:21
1/4 anonim válasza:
Nekem helyi érzéstelenítésben vették le, mert anyukám rácsukta az ajtót. Sírtam. De csak 3 éves voltam. Amúgy szerintem emiatt felesleges kitenni a szervezeted egy altatásnak, bőven elég a helyi érzéstelenítés.
2/4 anonim válasza:
Olvass utána az altatásnak, akkor biztos elég lesz az érzéstelenítés is. :D
3/4 anonim válasza:
Nekem többször is vették már le a nagylábujjamról a körmöket. Helyi érzéstelenítés elég, 5 perc alatt megcsinálja bármelyik sebészet.
4/4 anonim válasza:
Úgy mondjátok, hogy elég a helyi érzéstelenítés, mintha választhatna a kérdező.
Ilyesmi miatt nem altatnak. Azon kívül, hogy nincs indikációja még pazarlás is lenne.
Egyébként a lábujjon a köröm eleve lassan nő, pláne ha trauma érte. Nem biztos, hogy emiatt leveszik majd mivel előfordulhat, hogy soha többet nem nő vissza. Csak a legvégső esetben szoktak teljes körmöt eltávolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!