MIt tegyek? Anyukamnak eltort az ujja, de nincs tb-je, nem szeretne igy korhazba menni?
Rengeteg marhaságot írtatok össze.
Semmit nem fognak kiszámlázni az ellátásból.
Ha nincs befizetése semmi, akkor az adóhivatal behajtja azt a tartozást, de nem a kórházi számlát!
Tehát, ha van valakinek mondjuk 50 ezer forint ellátása, s átesik egy 10 milliós műtéten, csak az 50 ezer forintot vasalják be rajta.
Regisztrált munkanélküli biztosítottnak számít.
Másfél évig voltam ebben az állapotban, orvosnál többször voltam, s mindig a lekérdezés aktív állapotot mutatott.
Fontos lenne elmennetek az orvoshoz, mert akár amputáció is lehet a vége. Szakszerű ellátásra szüksége mindenképpen.
12-es nem tudom miért lett lepontozva, de ő korrekt választ írt. Nem gondolom, hanem tudom.
A jogi része is teljesen valós, s az ellátás szükségességében is igaza van.
Számla egyébként mindig készül, biztosított esetében is. Fizetni viszont családorvosnál, TB-vel szerződött orvosnál, kórházban nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!