Két hét derékfájás után miért fájnak a lábaim?
Mert a lábizmok kapnak (még) "húzó" parancsot. Vagy nyomja még a vezérlést valami, vagy az ideg gyulladt (még).
Én mondjuk egy csontkovit javasolnék (az k* jó érzés, mikor helyrerak, és az ember lábát elönti a megkönnyebbülés), de azt látom, hogy az emberiség egy része fél a fogalomtól, ezért hát különösebben nem erőlködöm, megemlítem, oszt mindenki azt tesz, amit akar. :)
Valamint, sajnos, van még lehetőség, mégpedig az, hogy az állapot nem múlt el, csak megtanultad bizonyos izomcsoportok működtetésével elkerülni a fájást, és az emiatti többletigénybevétel nem tetszik a lábadnak.
Gondolom abban egyetértünk, hogy a fekvés utáni szokatlan igénybevétel miatti egyszerű izomlázat kiküszöbölhetjük a társalgásból. :)
Nem vagyok szakember, csak 20 évig évi egyszer-kétszer kiakadtam, volt elég alkalmam megfigyelni a dolgokat. :) Aztán ennyi idő alatt regenerálódtam, de kellett a kiakadás utáni helyrerakás. Így nekem csak pozitív tapasztalatom van összesen három csontkováccsal. :)
No de túl sokat beszélek. :)
Csontkovácshoz ngyon ne menj ilyen jellegű prolémával. Meg egyébbel sem.
Orvos vissza, képalkotás, aztán lesz valami, de ne súlyosbítsd a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!