Köldöksérvvel lehet saját testsúlyos edzéseket csinalni, valamint kocogni?
Figyelt kérdés
Orvossal való konzultáció most nem kivitelezhető (külföldön vagyok). Tüneteim nincsenek, a kiálló köldökön kívül. Húzodzkodasra, fekvőtámaszra, stb gondoltam. Csinálhatom? Aztán amint hazamegyek persze Elmegyek orvoshoz.2015. okt. 16. 21:57
1/7 anonim válasza:
Sérvvel nem ajánlatos megerőltető gyakorlatokat csinálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amíg nincsenek tünetek és nem nő a pukli addig sem?
2015. okt. 16. 22:55
3/7 anonim válasza:
én nem merném a helyedben. futást nem tudom, de a súlyemelés tuti nagyon problémás.
4/7 anonim válasza:
Mióta van köldöksérved? Mióta áll ki a köldököd?
5/7 anonim válasza:
Ha valóban köldöksérv, akkor nem szabad saját testsúlyos edzést végezni, kocogás talán elmegy.
6/7 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja észleltem. A köldököm jobb felső részén található egy bab nagyságú és alakú kitüremkedés. Tegnap futottam keveset es par fekvőt is lenyomtam, nem történt változás (nem változott az alakja, se a nagysága, és fájdalmaim se voltak/vannak).
2015. okt. 17. 09:31
7/7 anonim válasza:
A köldöksérv nem minden esetben jár együtt fájdalommal, ezért az edzéssel óvatosan bánj, egyébként meg amint tudod, mutasd meg orvosnak. Szerzett felnőttkori köldösérv legnagyobb veszélye a kizáródás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!