Szoritottal mar el valakinek a nyaki utoeret, amitol elajult? Ha igen, fajt? Milyen erzes volt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 20:41
1/1 anonim válasza:
én egyszer elájultam szoritás miatt de nemtudom mennyi időre talán fél percre teljesen önkivűletben voltam a földön fekve
Hallucináltam amig nem voltam magamnál azt képzeltem, hogy egy zöld füves virágos réten fekszem simogatom a virágokat
Nappali világosság volt lenn de ahogy felnéztem a sötét eget láttam tele csillagokkal
Majd magamhoz tértem, hát érdekes egy élmény volt annyi biztos de ez nem játék ezzel ne próbálkozzon senki hacsaknem akarja az életét lehetséges félnyomorékan utána eltölteni ha úgy alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!