Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon faj a terdem. Valakinek...

Nagyon faj a terdem. Valakinek volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
Mar egy hete nagyon faj a terdem,konkretan menni alig birok, a suliban is mar ket napja valakiben mindig kapaszkodok mert annyira faj hogy az nem igaz. Tesi ora utan meg szinte mar sirok a fajdalomtol mert a tesi tanar nem hiszi el hogy nagyon faj pedig latja hogy menni sem tudok segitseg nelkul.. :( mi lehet ez? rettenetes nagy fajdalmaim vannak :( 15/L

2015. szept. 29. 17:22
 1/3 Xyrot válasza:

Ezt nem igazán lehet így megmondani. Menj el orvoshoz. Nekem úgy 3 éve kezdett el ok nélkül fájni a térdem, olyannyira, hogy a járás is fájdalmas volt, hogy ne is beszéljek a leüléshez..mivel halasztgattam az orvos látogatását rosszabb lett..

Gyógyulást!

2015. szept. 29. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz, ad beutalót szakrendelésre, sok mindentől lehet, nincs értelme tippelgetni.
2015. szept. 29. 17:26
 3/3 P. Hanni válasza:

nekem olyan volt,amikor tavasszal bontottuk a garázst,ráléptem egy olyan deszkára,ami régen az autót tartotta,és úgy léptem rá,hogy beszakadt.Nem,és nem,nem vagyok túlsúlyos!!! (2 10 kg-s tégla is volt a kezemben.)

Nem menősködésből,de ilyen volt a kocsink csak feketében,és sokkal koszosabb...

[link]

2015. okt. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!