Nagyon faj a terdem mit csinaljak?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es tegnap reggel ota nagyon faj a terdem. mikor felkeltem szurt, es alig birtam menni, a falba kapaszkodva tantodogtam ki a konyhaba, es ugy voltam vele ha nem ulok le most azonnal akkor osszesek. elmondtam anyukamnak, mert ugy voltam vele hogy igy aligha fogok tudni elmenni suliba, de nem erdekelte elkuldott. minden lepes szenvedes volt alig birtam menni, mar a konnyeim potyogtak a fajdalomtol. tenyleg nagy fajdalmaim voltak. tesi oran majdnem meghaltam amikor futni kellett, ketszer ugy szedtek fel a foldrol mert nem birtam. azt gondoltam mara elmulik de sokkal jobban faj es anyukam ma sem engedte hogy kimaradjak a sulibol igy a mai napot is vegigszenvedtem, jaras kozbe szinte orditottam a fajdalomtol :( most hazaertem es pihentetem de mozogni alig tudok :( ha ez tovabbra is igy marad nem tudom mi lesz velem beledoglok annyira faj. mi lehet ez? :'(2015. okt. 13. 18:27
1/1 anonim válasza:
Hisztis vagy lánykám. :)
Talán dolgozat jön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!