Lehetséges, hogy eltört, elszakadt vagy csak megrándult a bokám?
Figyelt kérdés
Éjszaka úgy aludtam,hogy az ágy egyik oldalán van egy rés amiben a lábam valahogy belekerült(ne kérdezzétek hogyan,én se tudom,hajnalban történhetett) és a bokám ott volt egész éjjel,egész végig úgy , mintha spiccelnék.Mikor reggel felkeltem és a lábam kivettem onnan és iszonyatosan fájt(gondoltam elzsibbadt),és mikor próbáltam a bokámat a rendes helyzetébe rakni valami megreccsent.Gondoltam nincs semmi baj,csak fáj mert elzsibbadt.Aztán nagyon vörös lett és feldagadt.
Érdemes lenne elmenni orvoshoz vagy várjak?
Jegeltem egész nap,de semmi.
Szerintetek ez lehet valami komolyabb?
Kinek volt már hasonló "élménye"?
a válaszokat előre köszönöm!!
2015. okt. 3. 10:59
1/1 A kérdező kommentje:
Ja,és azt kifelejtettem mondani hogy 1 éve részleges szalagszakadásom volt,ezért nagyon érzékeny a bokám mivel még sportolok is,és emiatt pánikoltam be.
2015. okt. 3. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!