Van olyan tippetek, amitől gyorsabban helyre jönne? ( labdába belenyultam)
Ma belenyultam a kosárlabdába es picit feldagadt az ujjam, be van kötve ( vizes gezlapok, alatta thermo krém es peha hafttal korbetekerve ( ragadós 'kötszer') es éjszakára is bekotom de akkor kendővel kötom 'körbe'
Szerintetek tudnék meg valamit csinálni, hogy gyorsabban gyogyuljon?
Holnap lenne edzés es mindenképp mennek, de jo lenne ha tudnék 'normálisan' játszani :D
nem, nem törött el
mozgatni is tudom és annyira nem fáj :)
1. hát ugy mondjuk, igen, hogy 1 kézzel "kérem" a labdát és jobb kezes vagyok ( bal kezzel nyúltam bele) és azzal vezetem a labdát
még tesin is játszottam picit, csak nem olyan intenzíven :D
igazábol akkor fájt, amikor dobok ( meg kell támasztanom a bal kezemmel a labdát)és ha 2 kézzel fogtam a labdát
bocsi, rosszul fogalmaztam :D
szóval fáj, ha kinyújtom, vagy ha be akarom hajlitani ( picit be tudom, de nem teljesen)
és ha a labdához érek, marmint amikor megfogom
Mar mindegy, végülis voltam :D
Be volt kötve, nem lett semmi baja :) es nem is fajt szerencsére :)
Picit talán lilabb lett, de mar egyre jobban be tudom hajlitani es nem dagadt meg meg jobban :)
Ma csak fejen konyokoltek :'D
Igen, mindig ugy van összekötve :)
Mar 'megtanultam', hogy hogy kell bekötni, sokszor belenyultam mar a labdába :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!