Volt egy boka sérülésem, részleges ínszalag szakadás, ami nem lett jól kezelve. Az új orvos ultrahangra küldött és azt mondták, meszes darabok vannak az ízületben. Milyen gyulladáscsökkentőt szedjek?
Figyelt kérdés
A doki egy csomó nem szteroid gyulladáscsökkentőt felsorolt, azt mondta, mindegy melyiket szedem. Javaslat?2015. szept. 30. 13:44
1/5 anonim válasza:
Javaslat?
Keress másik dokit! Olyat aki KONKRÉT gyógyszert/eket javasol és el is mondja mit és miért.
2/5 anonim válasza:
Neki kellett volna valamit felírnia. Egyébként sokáig nem ajánlott szedni nem szteroid gyulladáscsökkentőt, mert kikészül a goymrod.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez már a harmadik doki, több helyre nem szeretnék menni.Vidéki vagyok és ez a legjobb maszek orvos. Azt mondta, hogy valami recept nélkülit váltsak ki.
Aleve-t ajánlottak többen, de az tényleg kicsinálja a gyomrot.
2015. szept. 30. 16:07
4/5 anonim válasza:
Ezek az ajánlott gyógyszerek csak a fájdalmat csökkentik, gyulladásra nem hatnak, felírhatott volna valamilyen gyulladáscsökkentőt és utána nem ártana fizikoterápia és gyógytorna, ezt nem ajánloatta?
5/5 A kérdező kommentje:
De, jártam ezekre, viszont maradt a bokám fölött egy duzzanat. Erre mondta, hogy 2 hétig kellene gyulladáscsökkentőt szedni és jegelni (a balesetmárciusban volt). Ha nem lesz jobb, akkor atroszkópos izülttisztítást kell végezni. Gonoltam, megpróbálom előbb a gyógyszert, mert az Advilban, Cataflamban, Aleveban ..stb van valemyenni gyulldáscsökkentő is.
2015. szept. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!