1/8 anonim válasza:
Nekem csak részleges volt, de sehogy, feküdni kellett.
2/8 anonim válasza:
A sérüléstől függően, ha ez szükséges, megműtik...
3/8 A kérdező kommentje:
ha részleges bokaszalag szakadás?
elsősorban, akikkel már volt, de részletesebb infót szeretnék :)
2014. ápr. 2. 21:11
4/8 anonim válasza:
Fateromnak húzódása volt.
Be volt kötve neki, és mankóval kellett járnia egy darabig.
Többet nem tudok erről, de mivel kevés a válasz leírtam.
5/8 anonim válasza:
Pihentetni kell, fáslizzák, felpolcolás... stb. Amúgy esettől függ, van akinek gipszelik...
6/8 anonim válasza:
Anyukámnak már több alkalommal is volt ínszalag szakadása, volt amikor egyszerre kettő is. Bokában, térdben egyaránt.
Minden esetben megműtötték, műtét után pár napra kapott fekvőgipszet (3-4 nap), majd "normál" gipszre cserélték, ami 8 hétig volt rajta. De amint a normál gipszet megkapta, olyan jól tartotta ez a lábát, hogy pár napra rá már járt vele.
7/8 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok:
javítok:
a műtét után rögtön kapott fekvőgipszet, ami pár napig volt a lábán, majd utána jött a normál gipsz.
8/8 anonim válasza:
Pont ezert szakadnak el újra és ujra a szalagjai, mert szalagszakadas műtét után kötelező a szigorú tehermentesítés 6 hétig minimum!!! Rá tudsz állni pár nap múlva cserébe szet baszhatod egesz életedre a mozgasszerveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!