Pár napja elestem görkorival az úttesten, a térdem úgy koppant a betonon mint egy fadarab. Azóta feszül a térdem ha túlságosan be akarom hajlítani/kinyújtani, lehet valami "elreccsent" vagy ilyesmi?
Ez magától gyógyuló zúzódástól porcleváláson keresztül repedésig bármi lehet. Dokihoz kéne menni.
És vegyél térd meg könyökvédőt, ha még szeretnél görkorizni valaha.
Szia!
Ahogy az első írta, ez bármi lehet, benne van a pakliban, hogy nem súlyos, de az is lehet. Menj orvoshoz. Kezdetben én is nagyképű voltam, hogy térd és könyökvédő minek (sisakom meg kesztyűm volt a biciklizés miatt amúgy is, és azokat szeretem). Aztán beláttam, hogy jobb lesz nekem térdvédővel, legalább eleinte. Bár nem írtad, hogy kezdő lennél.
2-es: Hahh, velem is ez volt, azt hittem a térdvédő dedós dolog... :/
Még várok pár napot, aztán ha nem javul elmegyek orvoshoz, csak nem akarok beégni, hogy elmegyek, semmi problémám nincs, és mindenki egy hisztis hipohorder-nek néz :/
Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz, mert annál jobbak az esélyeid, ha tényleg súlyos lenne. Ha meg nem hamarabb megnyugszol, hogy nincs baj. :)
Én soha nem korizok sisak, kesztyű, térd, könyök, és csuklóvédő nélkül. Pedig már nem vagyok kezdő. Sokkal cikibb "vagányság" miatt megsérülni, mint felvenni a védőcuccokat, amit direkt erre találtak ki. :) Egy rossz esés, és egy életre tönkremehet valamelyik ízületed, ami jól jönne még idősebb korodban is. Ráadásul lehet hogy korizni sem fogsz tudni utána. A védőcuccok csak azok szerint ciki dolgok, aki még sosem esett el igazán, vagy nem is tud korizni. :)
Jobbulást kívánok, és vedd fel legközelebb a védőcuccokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!