Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Sürgős! Góc a vesén mire utal?

Sürgős! Góc a vesén mire utal?

Figyelt kérdés
Kérlek válaszoljatok, és minnél értelmesebben!! Nos, az lenne a gond, hogy egy 11-én elestem, aminek következtében megrepedt a lépem és emiatt péntekig 19-ig kórházban kellett lennem. Eközben több vizsgálatom is volt és kiderült, hogy a vesém is kismértékben zúzódott, ezáltal egy góc keletkezett rajta. Arra lennék kiváncsi, hogy ez mennyire súlyos vagy vmi infót adjatok róla, mert az orvosok nekem nem mondtak semmit csak anyának(bár neki sem sokat de mégis többet tud nálam)... Vagyis a dokiktól nem tudtam meg semmit, anya pedig szintén nem mondja meg, és lehet azért mert súlyos?? Bár az egészben csak az a legaggasztóbb, hogy nekem senki nem mond semmit :( 16/F
2015. szept. 20. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt nem fogja tudni megmondani neked senki.
2015. szept. 20. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha aggódnod kellene miatta, akkor egyfelől piszkosul fájna, mert a vese környéke nagyon tud fájni, másfelől az orvosok megtennék a szükséges lépéseket, hogy kiküszöböljék a problémát, és nem hallgatnák el előled a dolgot. Legalább is nem olyan mértékben, hogy a kezelést, amit a dolog igényel ne kezdenék meg. Abban biztos lehetsz, hogy ha az életedet, vagy nagyobb távlatban az egészségedet veszélyeztetné, akkor nem édesanyáddal diskurálnának az állapotodról, hanem a műtétre készítenének fel. Valószínű, hogy szöveti bevérzés, vagy hasonló, esetleg a terület traumatizálódott, és ideiglenesen vizesedés lépett fel a sérült szövet körül. Ha az orvosok nem tologatják föl a katétert, nem véres a vizeleted, és nem készítenek fel műtétre záros határidőn belül, akkor nincs semmi komoly bajod. Ha a fentiek megtörténnek, akkor pedig van, de éppen készülnek megoldani. Szóval fölösleges aggódnod. Illetve ez hülyeség. Nem fölösleges, ha megsérültél, csak nem szükséges.
2015. szept. 20. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt én is tudom :( De egy próbát megért :) Az is elég jó lenne, ha csak egy linket kapnék vagy vmi, hogy kicsivel többet tudjak.... Mert az egészben csak a kilátástalanság idegesít, hogy nem tudok semmit erről konkrétabban.. Hogy pl.: milyen hatása van ennek a későbbiekben??
2015. szept. 20. 22:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ;)
2015. szept. 20. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Majdnem biztosan semmilyen. Mivel kórházban kezeltek, a góc fel fog szívódni, amint a környező szövet sérülése gyógyul. A repedt léped veszélyesebb volt, de ha hazaengedtek, akkor sem a léped, sem a veséd nem jelent már veszélyt.
2015. szept. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!