Csincsy kérdése:
Milyen bokasérülésre utal, ha nem akkor fáj a bokám, amikor rálépek, hanem akkor, amikor felemelem a lábam a talajról?
Figyelt kérdés
Tehát rá tudok lépni, csak ha pipiskedve próbálok járni, akkor fáj rálépéskor. Egyébként rendszeresen futok, 10 km fölött, de még nem volt problémám...2015. ápr. 27. 08:31
1/5 A kérdező kommentje:
Az kimaradt a kérdésből, hogy egy picit meg is van duzzadva, és befelé áll, mintha "csámpás" lennék, és ha egyenesen akarok lépni, akkor jobban fáj.
2015. ápr. 27. 08:33
2/5 anonim válasza:
pl szalagszakadás, menj orvoshoz vele!
3/5 A kérdező kommentje:
Megyek, már van beutalóm, de itt még időpontot is csak meghatározott időpontban lehet kérni! :(
Köszi a választ!
2015. ápr. 27. 15:48
4/5 anonim válasza:
ez sürgősségi ellátás, beutaló nélkül el kellene lássanak
5/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, bár nem ma kezdett fájni. Csak azt hittem, hogy túlságosan megerőltettem, és 1-2 nap alatt majd elmúlik.
Nem is tudom, hogy mitől van, mert nem volt rándulás, nem léptem rosszul, nem estem el... szóval semmi traumás behatás, vagy hogy mondják... legalábbis nem vettem észre.
Ma meg amúgy is kellett mennem a háziorvosomhoz, és rákérdeztem, hogy mitévő legyek, és adott beutalót.
Úgy vagyok vele, hogy ha csak sokára kapok időpontot, akkor beülök a sürgősségire egy fél napra.
2015. ápr. 27. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!