Ha hátamon fekszek behajlított lábbal, felemelem, és kiegyenesítem, akkor vmennyire fáj, és mintha valamin átugrana a térdkalácsom. Mi lehet?
ja és csak az egyik lábam, amit januárba műtöttek, nem tudom ahhoz lehet-e köze, vagy esetleg egy nem várt 'mellékhatása'
de remélem h elmúlik :S
Volt nekem is ilyen, amikor sokat fociztam betonon. Megröntgenezték, hümmögtek, ráírták a papírra, hogy ugrótérd (ami szerintem tökre más), aztán annyiban hagytuk a dolgot. Abbahagytam a futást pár évre, aztán amikor újra kezdtem már nem volt. Csak hogy valami bíztatót is írjak.
Ha műtötték a lábad, akkor ahogy az előző hozzászóló is írja, a legésszerűbb, ha visszamész az orvosodhoz, és megkérded, hogy ennek mi az oka. Ritkán előfordulhatnak műtéti szövődmények, de akár az is lehet, hogy ez teljesen természetes még pár hónapig, amíg teljesen meggyógyul a lábad.
na a fájdalom elmúlt nyáron kb, helyébe kattogás lépett, amire azt mondta a doki, hogy ez lehet meg is marad, ezzel jár(hat) a szalag+porcműtét
még annyit mondott h ha megint 105%osan versenyformában leszek, combizom megerősödhet annyira, hogy tompulhat a kattogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!