Halálos, ha valaki egy lecsupaszított villamosvezeték több vezetőszálát a konnektorba dugja, a szálak másik végét pedig a vizes mellkasához/szívéhez irányítja?
???
Ilyen kísérlet biztos nincs!
Már a kulcsszavakból is látszik, mire készülsz. Én azt mondom: jobb, ha nem próbálod ki. Ha meghalsz, nem nyersz vele semmit. Ha nem halsz meg, akkor az ájulás és az emiatt fellépő oxigénhiány miatt súlyosan károsodni fog az agyad, és nem leszel olyan jó tanuló, mint most vagy. Ne akard az egész életedet tönkretenni egy öngyilkossági kísérlettel!
Nem feltétlen!
De a maradandó károsodás esélye megvan.
Mivel én vallásos vagyok, ezért nem leszek öngyilkos, te sem legyél az. Nekem is unalmas az életem, bulik, barátok nélkül, csak a munkám az meg a családom, mi még megtart.
Az öngyilkosok nem kerülnek fel a mennyben és sosem találkozhatnak az eltávozott szeretteikkel, a családod életét pedig teljesen tönkre tennéd, én is ezeket tartom a szemem előtt, és csak gondolok rá, mennyire jó is lenne végre ott fent lenni és tigrisezni, bár ezt nem hinném, hogy sokan értitek, na mind1. Csak annyi, ne add fel, én sem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!