Mitől lehet hogy ennyire fáj?
Figyelt kérdés
Kb 6 hónapja lehették a gipszet a lábamról. Mert eltört a labfejem futás köz sajnos nem melegítettem be és a súlyom nem birta.
Na már most a helyzet a következő iszonyat amikor megyek mert sajog sőt inkább nehéznek érzem a lábam a. Rendesen húzom magam után. Voltam ma orvosnál de mivel későn értem oda sajnos már nem fogadott több beteget. Az a helyzet hogy be is van dagadva
2015. szept. 2. 12:00
1/2 anonim 

válasza:

Csak tipp, de lehet, hogy nem jól forrt össze. Meg kéne röntgeneztetni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát eddig semmi gond nem volt vele. Csak ugye jarunk oviba és sokkal többet megyek mint nyáron. Lehet egy kicsit ellustult.
És ami a furacsa hogy a vàdlim is sajog zsibbad. Na meg be van dagadvan. Most bekentem mentolos ló balzsammal nem tudom ki hogy ismeri. Fájdalom csillapító. Egy kicsit jobb.
2015. szept. 2. 17:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!