Tozser Alex kérdése:
Ez milehet? Hason terdeltek, kortyogo hang a belekben?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy jo temaban nyitottam-e.
Par napja a haverom jobb alhason terdelt, a gyomrom aljat is kicsit eleg erosen es fajt.Es kb 3 napja neha fajogatnak a belein, Sok hangot adnak ki, allandoan kortyognak hangosan.Ma reggel kulaztam egyet, eleg higra sikerult
Es a wcben volt 3 kis piros darab de kulom a szekletembol, Nemtudom h az mivolt mert nagyon kemeny volt, vagyis lattam latszatra h szilard, es a szeklettol kulon, lehet hogy a tegnapi dinnye?Vagy azt nemis en csinaltam volna oda? Ja es eza kortyogo hang?miert lehet?Egytp.13 eves vagyok
2015. aug. 13. 11:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!