Mar egy hete faj a terdem es nem mulik. Szerintetek mi idezi elo?
Figyelt kérdés
8 eve tancolok. Megjartam tobbszor is, hogy egy intenziv edzes vagy fellepes utan nagyon fajt a terdem. Ez viszont egy ket napon belul elmult kremek segitsegevel.
Most viszont mar egy hete folyton faj a terdem. Hiaba kenem, hiaba kotom be, semmi sem segit. Szerintetek ezt mi idezi elo es hogyan lehetne kezelni?
Orvoshoz meg nem mentem, ha lehetne nem is mennek, ezert fordultam hozzatok. Elore is koszonom a feleleteket
2015. aug. 11. 13:46
1/4 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy itt valószínűleg nem sok orvos van. Nem lehet, hogy húzódás vagy rándulás? Tánc közben (ha folytatod) mindenképpen próbáld meg fixálni, hogy tartson valamennyit. Ha semmi házi kezelés nem jön be, ami eddig ige, akkor félő, hogy most komolyabb a probléma. Azt hiszem orvoshoz kell fordulnod.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem randulas es nem is huzodas...
2015. aug. 11. 14:39
3/4 anonim válasza:
Akkor azt javaslom, hogy fordulj (sport)orvoshoz. Ő majd megvizsgálja. Kívánom, hogy tudjad folytatni és jobbulást. :) (1. voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2015. aug. 12. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!