Futár 1 kérdése:
Körfűrésszel szétvágtam a kezem, nagyon durván kb.25 cm hosszan, és mélyen roncsolta. Sérült ideg is. összevarták, mivel gyorsíthatom meg a seb gyógyulását? Kb.30 varrat van benne!
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 12:44
1/7 anonim válasza:
Ha már nincs bekötözve, akkor esetleg a körömvirág krém, ami képes erre, nekem a műtéti hegre azt ajánlották a kórházban. De csak akkor, amikor már be van gyógyulva. Szedj C vitamint nagy dózisban, az általában gyulladás ellen jó.
2/7 szamo77db válasza:
Mindenképpen próbálj nyugodtan pihenni, vigyázni a sérült kezedre. Ahogy leírod, elég rémisztő a sérülés!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.körömvirág van,azt használom viszketésre,c vitamint szedek,még 5 napos a sérülés benne vannak a varratok.szeretnék minél előbb dolgozni.
2015. aug. 4. 17:25
4/7 szamo77db válasza:
Várd meg, amíg teljesen meggyógyul! Addig ne erőltesd.
5/7 anonim válasza:
Ez durva sérülés, maradj nyugton, várd meg amig meggyógyul, ne dolgozz vele addig. Nekem csuklóműtét miatt vágták a kezem, két hét után szedték ki a varratokat és még két hétig mondta a doki, hogy hidegviztől, portól, hőtől tartsam azért távol. A körömvirágkrém jó, de csak teljesen bezáródott sebre!!
6/7 szamo77db válasza:
Ha nagyon fáj, egy Algopyrint vagy Algoflex Fortét bevehetsz.
7/7 anonim válasza:
Ha meg az orvos úgy látja lehet kenegetni contractubex-nevű kenőccsel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!