Vakbélműtétem volt 3 hete. A hegem szép, de teljesen besüpped ott a hasam és undorító, teljesen kétségbe vagyok esve. Ez fog javulni?
Figyelt kérdés
Vagy ez egy "hiba" és így fog maradni örökre? Így néz ki kb mint ezen a képen, így besüpped a hasamon:
plasztikaibeavatkozas.hu/wp-content/gallery/hegkorrekcio/06_12_heg_mutet_elott_02. jpg
2015. júl. 27. 15:38
2/4 anonim válasza:
Durva vakbél lehetett, ha a bal oldaladon vették ki...
Ez a seb ilyen marad, plasztikai sebész tud rajta segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem az én hegem... csak egy példa ,hogy nekem így néz ki csak a hasamon.
2015. júl. 27. 16:11
4/4 anonim válasza:
Nekem is a bal oldalamon van a vakbélműtétem helye ez nem jelent semmit. Emberfüggő meg hogy mennyire gyulladt nekem egy hónapja hogy kivették és szépen gyógyul. Nekem is süppedt meg néhol furcsa volt a hasam meg is ijedtem de szépen helyrejött. Az orvosom mondta h valakinek több idő kell hozzá kortól is függ de fél év alatt teljesen rendbe jön max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!