Szép reggelt! Elvágtam az ujjam?
le akartam vágni az udvaron a füvet. elkezdtem megfenni a kaszát de baleset történt. elvágtam a bal mutatóujjam. pontosan: felül, középen ahol hajlik. eléggé elkezdett vérezni.beszaladtam és elállítottam vérzést. ezután kimostam és öntöttem rá arcszeszt. elkezdett vérezni de elállítottam. most: ittam vas és kálcium pezsgőtablettát valamint feldagadt. az ujjam tudom mozgatni és érzem az ujjpercem végét, kicsit bekékült. ennyit kellet vele csinálni igaz? menjek el vele orvoshoz? tartsam lefelé a kezem? ha csontot ért az érezném? mármint nem fáj mintha semmi sem történt volna. a kasza már használva volt azelőtt, hogy elkezdtem volna fenni, kell tetanusz? ha eret vágtam el ( szerintem igen) akkor nem kellene azt "összevarrni" vagy valami?:d maradandó vagy néány hét után semmi baja sem lesz? le kell kötözni?
a válaszokat köszönöm_!
Köszönöm!
már behegesedett és egy csöppet feldagadt a fél ujjam. szerintem a vérkeringés, stb rendben van. tudom mozgatni minden, csak nagyon nem akarom mert ha behajlítom akkor érzem, hogy feszül és felszakadna a seb.
azt érezném ha csontot, csonthártyát ért volna a kasza éle?
kb mennyi az az idő mikor edzhetek vele? egyáltalán lehet még olyan mint régen? szerintem elvágtam egy eret, eléggé ömlött a vér:d
ahhoz képest amilyen volt már sokkal jobb, nem hiszem, hogy elmegyek orvoshoz, meglátom milyen lesz holnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!