Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől fáj ennyire a bal térdem?

Jackson666 kérdése:

Mitől fáj ennyire a bal térdem?

Figyelt kérdés
1 hete ugy fáj sántitok gyalogláskor vagy állástol jobban fáj ittam flektor port kenem jégzselével amig megvan a hatása addig kimegy a fájdalom csak a feszülő érzés marad meg akkor ugy ahogy tudok vele menni. Ihyis tidtam csak melozni ha napi 2db flektor por meg kentem jégzselével de kinszenvedés voltam orvosnál mondtam neki mielött elkezdett fájni a térdem egész éjszaka ment a ventillátor és én arra gyanakszom hohy attól gyulladt be az izület a vállam is fájt de az elismult azt mondta hohy ő is azt gondolja hogy a ventillátor miatt van és begyulladt az izület. Adott rá activon gélt amivel napi 3 szor kenem be második napja kenem de nemjavult semmit... kinek volt már ilyen baja és medig tart ez? Aki tud az irjon.
2015. júl. 25. 21:23
 1/1 anonim válasza:
NEM MINDEN ORTOPÉD VAGY REUMATOLÓGUS ORVOS TUD MINDENT A TÉRDRŐL. Magyarországon az Országos Sportegészégügyi Intézetben a legmagasabb szintű a vizsgálat és a gyógyítás. Ha érdekel orvosnevet, telefonszámot , e-mail címet tudok adni.
2015. júl. 29. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!