Izomláz, izomhúzódás?
Sziasztok!
Évek óta járok futni, és eddig hosszas kihagyás után sem jelentett problémát több km teljesítése. Egy hónappal ezelőtt azonban futás után (előtte 3 hónapig nem voltam futni) megfájdult jobb oldalon combtőnél. Azt hittem izomláz, ezért néhány nappal később újra megterheltem és csak jobban fájt. Majd egy hetes kihagyás után megint ez lett a végeredmény, viszont este még zsibbadt is a bal lábszáram, de legalábbis enyhe, bizsergető érzést éreztem. Egy héttel később megismételtem és ez úttal a combom hátsó részén térdhajlattól húzódik egy vonalon. Meghúztam volna valamit? Vagy csak leterheltem a lábam? Mit kell ilyenkor tenni?
Minden választ előre is köszönök
Enis sokat szoktam futni, rendezvenyeken,hidfutaskor,orszagfutaskor,erdofutaskores szeretem csinalni nekem is volt hasonlo, pihentesd a labad ne terheld tul sztem csak meghuztad de ha nem mulik el akkor fordulj orvoshoz es sokat pihentesd:) most egy idejig hagyanyagold a futast,jobbulast, remelem segitetten egy picit:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!