Mitől fáj a medencémnél hónapok óta? Hová forduljak?
Járt már valaki úgy, hogy kis lendülettel hirtelen fel akart lépni egy magasabb pontra (kb. 50-60cm), és abban a pillanatban oldalt a medencecsontnál egy pontba mintha kést szúrtak volna, és nagyon forró lett egy terület körülötte? Iszonyú fájdalmas volt.
Ez kb 3 hónapja történt, azóta is érzem olykor. Mostanában pepdig egyre sűrűbben.
Az orvosom nevetve montha hogy kenegessem. (sztem hülyeség.)
Szerintetek mi történhetett? Hová fordulhatnék?
Köszi de nem egészen ilyen megoldást keresek. Mitől fáj? Mi az oka? Mi történt? Hogy lehet gyógyítani? Nem elég a fájdalmat elmúlasztgatni minden napi kenegetéssel, hanem tenni kellene érte, hogy a történt probléma meggyógyuljon. Tudom hogy ez senkinek nem az érdeke, csak egyedül az enyém. Meg azt is tudom, hogy nagyon sokan ugyanezt a választ kapták az orvosuktól mint én. Minden nap bekenegetik a fájdalmas testrészt. De nem ez a megoldás. A problémát a gyökerénél kell megszűntetni.
Várom a további tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!