Vagdosom magam meg ilyesmi és akor ez depresszionak számit?!
Figyelt kérdés
Mer nm tudok leállni vele jonak érzem ... És nm tudom hogy miért van ez2015. júl. 8. 09:19
1/8 anonim válasza:
Nem depresszió. Ez hülyeség a javából. Ostoba emberek unaloműzője.
2/8 anonim válasza:
Ezt ugy hivjak mazochizmus. Ha talalsz egy szadista partnert, remek eletetek lesz.
3/8 anonim válasza:
nem depresszió, mazoizmus ha jól esik akkor nem vagy normális sajnos.egyszer csúnya fertőzést kapsz
4/8 anonim válasza:
Ha depressziós lennél élni nem lenne kedved, nemhogy gyikra kérdéseket kiírogatni. Sőt, szerintem még vagdosáshoz sem lenne kedved. Semmihez!
Úgyhogy nem, ez nem depi.
6/8 A kérdező kommentje:
Igaz ugy irtam h vagdosás meg ilyesmi mer itt nm csak arrol van szo igen sokszor öngyilkos akartam már lenni... azt érzem nap mind nap hogy nincsenek érzéseim és hogy nm is vagyok igazi ember estelente sirok mikor senki sem lát diohéjban ennyi ez most mind1 mert ezekszerint nm nagyon értutek meg de azért köszi a válaszokat
2015. júl. 12. 13:37
7/8 anonim válasza:
Ha nem lennének érzéseid, nem sírnál. Ülj le gyermek, ez csak feltűnési viszketegség. :'D
8/8 anonim válasza:
"Vagodom magam meg ilyesmi és akor ez depresszionak számít?!"
Te jó ég...
Divatból csinálod. Legalább normálisan kiírnád, nem pesig odavágnál egy "ilyesmi"-t. (Odavágnál, idepasszolt xD)
Akor? Ez vagy Akkor vagy pedig A kor. De akor semmiképpen. És igen, ez egy betegség ha jónak érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!