Két napja megroppant a derekam. Mit tegyek? Részletek lent.
egyszer engem is olyan hülyén emelt föl a barátom, hogy két hónapig fájlaltam a derekamat utána.
de aztán elmúlt.
viszont a roppanás az nem jó, és ne csavargasd semmiképp.
szerintem menj el reumatológiára, és mr-t kérjél. (ne röntgent és főleg ne ct-t a sugárveszély miatt: mivel nő vagy, és a petefészkedet is érné a sugárzás, csak a legtöbb orvos ezt lexarja)
Köszönöm szépen, 20-án amúgy is megyek ortopédiára, szerintem akkor megmutatom a derekam is, vagy az már késő?
Várom további válaszaitokat!
Te korlátolt a csontkovács nem kuruzsló, kb. olyan hosszú a képzés mint egy orvosnak.
nem egy OKJ-s homeopatáról van szó
Elcsúszottat akartam írni:)
és kért már mr-t tőled a csontkovácsod? kétlem.
rámondják, hogy ez a panasz, azt csinálnak vele valamit, ami vagy használ, vagy árt.
kérdező. porckorongsérv ülőmunkától, hátizsákcipeléstől, stb. mind kialakulhat. nem hiszem, h neked ez van, de ha bsztatják a derekadat, akkor idővel kialakulhat, és akár egy nagyobb behatás következményeként is. csavarni tilos egyébként a sérvgyanús vagy kezdődő sérves gerincet. ezt sok gerincjóga-oktató sem tudja, hát még a csontkovácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!