Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Itthon a szekrény tetejéről...

Itthon a szekrény tetejéről anyuék szobájában akartam levenni egy rekeszt, és az ráesett a fejemre, majd a földre. Szédülök, fáj a fejem és hányingerem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De most az a legfontosabb, hogy ahogy leesett a padlóra benyomott (összetört) egy kis darabot. és elég látható helyen van. Most végeztünk a felújítással, a padló is új. és félek elmondani, hogy mi törtènt. Mit tegyek?
2015. jún. 24. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
orvoshoz menni, anyának elmondani-öszintén!
2015. jún. 24. 14:44
 2/5 anonim válasza:
Szólj róla anyudéknak,majd ők mondják a többit
2015. jún. 24. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Nehogy a padló miatt kezdj aggódni! Ez a fejbeverés sokkal aggasztóbb, lehet agyvérzésed, amitől le is bénulhatsz egy életre, nyomás orvoshoz!!!
2015. jún. 24. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Agyrázkódás! Azonnal menj orvoshoz, mert ez életveszélyes lehet.
2015. jún. 24. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

95 %, hogy agyrázkódás. Ha még nincsenek otthon a szüleid, akkor feküdj le és pihenj, amikor hazajönnek AZONNAL mond el a tüneteket. ha otthon vannak, akkor most mondd el!

És feküdni, feküdni, feküdni! (most volt nekem egy kisebb agyrázkódásom - legénykedtem de CSAK FEKVÉSSEL MÚLIK EL!

2015. jún. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!