Szalagszakadás vagy mi?
Hétvégén történt az eset. Ahogy löktem magam a hintaágyon, a térdem alatti hajlatnál egy roppanást hallottam ill. éreztem. A mai napig nem éreztem semmi féle fájdalmat se.
Ma reggel viszont egy nyomó, szúró fájdalmat éreztem... ami még mindig tart. Alig tudok lábra állni. DE! Nincs feldagadva!
Azt tudni kell, hogy régen csináltunk egy MRI-t amely eredménye (budapesti doktorok szerint) : részleges keresztszalag szakadás. Saját dokim (traumatológus) ezt a CD-t "nem tudta" megnyitni, viszont megcáfolta a keresztszalagszakadást. Idáig nem is volt vele problémám.
Van ötletetek, hogy mi lehet?
(dokit csak egy hét múlva, suli végeztével tudom meglátogatni)
most jutottam el arra a szintre, hogy mozgáskor szúr a térdhajlatomnál és mozgásnál ill. pihenéskor is nyomó érzést érzek nem csak a hajlatban hanem fent a combizmomnál és lent a vádlimnál.. nem a teljes izomfelületen, csupán a hajlat közelében. és ez nem izomláz, az teljesen más érzés. ja és még mellé, az egész lábszáram zsibbad...
mi lehet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!