Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szalagszakadas vagy huzodas?

Szalagszakadas vagy huzodas?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tortent velem ma nemi baleset. (Termeszetesen unnepnapon, mikor maskor... :D) setaltattam egy szem csepp nemet dogomat amikor is a talaj egyenlotlensege miatt dobtam egy tripla leszurtat. A bokam a labam ala fordult. Mivel kosarlabdacipo volt rajtam meg amugy is, folytattam utamat zokkenomentesen. Na de amikor hazaertem .... levettwm a cipot es azota nyoszorgok annyira faj mindenhogy. Menni ugy megyek hogy 20 meter 5 perc alatt sikerul megtenni. Nem dagadt be a bokam, nem is lila ami viszont fura, hogy a fajdalom melle bizonyos pozokban zsibbad. Mozgatni egyaltalan nem tudom sajnos :( . Nem tudom hogy ezzel erdemes ma felkeresni a Baleseti sebeszetet, vagy Flectorral es jeggel varjam a holnapot?

2015. márc. 15. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, most menj el a balesetire, mert lehet komolyabb is, mint húzódás és holnapra még dagadtabb és lila lesz, jártam már így, másnap már nem bírtam ráállni.
2015. márc. 15. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fogj egy rozsdás vasfűrészt és...vagy inkább menj be vele, mert lehet nagyobb baj is :D már nekem is volt hasonló kéztörésem egy hétig otthon voltam vele, mire odáig fajult a fájdalom, hogy elmentem megrögönyöztetni :D
2015. márc. 15. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:
A vasfureszen mar gondolkoztam en is delutan 3kor ugyis most jonnek az uj hajtasok a fakra. :D Olyan elemi fajdalom van benne, ilyen szuro, hatul a sarkamnal meg az egesz labfejemben.
2015. márc. 15. 17:03
 4/4 anonim válasza:
Mi lett? ..ilyen távlatból.... ( Emlékszel még? )
2017. jún. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!