Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Rosszul összeforrott sajkacson...

Rosszul összeforrott sajkacsont meggyógyulhat?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, egy éve volt egy sajkacsonttörésem, amit későn vettek észre (pontosan későn mentem el orvoshoz). Akkor már azt mondták, hogy nem lehet műteni. Kb. egy hónapja újra ráestem, de sajnos nem volt időm elmenni orvoshoz, jövőhéten megyek. Szerintetek, ha műtik álízülettel, megjavulhat valaha legalább 95%-ra? Vagy fekvőtámaszt tudok csinálni fájdalom nélkül? Tapasztalatotokat és válaszotokat megköszönném.

2015. máj. 22. 23:07
 1/3 anonim válasza:
Nekem már műtötték. Nem volt az elején valami jó, nem voltam megelégedve. De aztán egyre jobb lett, egyre jobban tudtam terhelni. Ma már olyan, mintha nem is lettem volna műtve
2015. máj. 23. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. máj. 23. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokáig tart a kézsérülések gyógyulása, akár egy évig is. Türelem. ÉS el kell menni orvoshoz mindenképp. Honnan tudod hogy álizületed van, ha nem voltál dokinál??
2015. máj. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!