Létezik hogy jó legyen a csuklóm valaha?
18 éves vagyok, 2014 májusában ráestem a bal csuklómra, és eltört a sajkacsontom. 2014 decemberében megállapította a doktor, hogy lehetséges hogy meg kell műteni, de előbb elküld egy MR vizsgálatra, akkor tud pontos választ adni. 2015 február 17-én voltam bent újra a sportkórházban, ekkor már pedig a doktornő azt mondta, hogy mégsem kell megműteni a csuklóm. Nem értettem, hogy 2 hónappal ezelőtt még meg kellett volna műteni, most pedig nem. Holott még mindig van fájdalmam, ha jobban erőltetem a csuklóm (10 hónap után). Azt mondta teljesen rendbe fog jönni és nem fog többet fájni, és elküldött mágnese terápiára 10 alkalomra, 6 hét múlva újra kell mennem hogy javult-e. Ezt nehezen tudom elhinni hogy nem fog többet fájni, mivel nem lett azonnal gipszbe téve, csak kenegettem mint a hülye gélekkel, meg ízületvédőt szedtem... Nagyon el vagyok keseredve, a súlyzós edzés, a fekvőtámaszok az életem részévé váltak, és ezeket több, mint 10 hónapja nem csinálhatom, sőt lehet egy életre el is felejthetem. Mit gondoltok, rendbe jöhet még valaha a csuklóm?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
ha nem hisze az orvosnak, akkor menj el egy másikhoz.
a helyedben inkább örülnék, hogy nem kell műteni.
egyébként azon kellene elgondolkodni, mitől volt ilyen törékeny a csontod 18 évesen.
nekem egyszer félig levágódott a lábujjam, és vissza kellett varrni. évekig éreztem még, hogy nem tudok rendesen lábujjhegyre állni, mert ott feszül-fájdogál. pedig az csak hús meg bőr volt.
namost ebből kiindulva jó vicc, hogy megérzed, ha a csontoddal történt valami egy éve.
azt sem értem, hogy május és december között mi történt, akkor miért nem rakták gipszbe a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!