Kaphattam agyrázkódást?
Figyelt kérdés
Ma reggel 5-6 óra körül félálmomban nekiütöttem a fejememet (jobb oldalon felül a homlokomat ill. a fejem tetejét kb. 12 cm hosszan) az ágy oldalán a támla aljába, ami kemény fából van. (Arrébb szerettem volna menni, felemeltem a fejem és egy lendülettel a támla aljába ütöttem bele). Van egy kb. 15 cm-nyi üres rész az ágy és a támla között, a támla kemény fából van, és pont az alján a szélébe ütöttem a fejemeet. Ezt követően még 3 órát aludtam nagyon nyugodtan. Amikor felkeltem elkezdett fájni a fejem, nyilall az ütés helye és egészen a szememig zsibbad jobb oldalon a homlokomnál. Úgy érzem, mintha a szememet is nyomná egy picit valami. Feküdni nincs lehetőségem, ha mozgok akkor fáj a fejem, ill. nyilall, hol a csont, hol belül az agyamnál. Enyhe nyomásérzést is érezek a fejem tetején. Más tünet (hányinger, szédülés) egyelőre nem jelentkezett. Utalhatnak-e ezek a tünetek egy esetleges agyrázkódásra? Szükséges ezekkel a tünetekkel a baleseti sebészetet felkeresnem?2015. máj. 22. 12:42
1/2 anonim válasza:
Az agyrázkódás tipikus tünete a hányinger, ájulás, elalvás.
Én mindenképpen elmennék orvoshoz, más bajod is lehet attól, hogy erősen beütötted a fejedet.
2/2 A kérdező kommentje:
Most már sokkal jobb, alig érzek valamit. Már nem fáj, nem nyilallik. Mire gondoltál, milyen bajom lehet?
2015. máj. 22. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!