Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fáj a két combom között...

Fáj a két combom között bármilyen mozgást csinálok és focizom is és nem tudok így teljesen, mert rohadtul fáj mitől lehet vagy valami krém nem jó rá?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
De mi? Ízület vagy csont? Imzokra vagy izuletre lóbalzsam nem rossz szerintem meg ami legjobb annak nem jut az eszembe a neve de utánanézek. Egyébként pihentetni is kellene.
2015. máj. 13. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:
nm tudom pontosan de kicsit ki jöt az ér is mellete gondolom meg van érőltetve csak az a baj hogy én nem bírom ki foci nélkül és meccsem van vasárnap és megint meg fogom erőltetni csak valamit kéne rá hogy enyhüljön egy kicsit
2015. máj. 13. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Lovaglóizom? Pihentesd, más nincs.Magától nem lesz jobb,nem éri meg hidd el...
2015. máj. 13. 21:49
 4/5 A kérdező kommentje:
igen az csak mikor mar kicsit enyhülne és meg erőltettem megint ott vagyok ahol voltam
2015. máj. 13. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Megadtad a választ, ne erőltesd,amíg nem lesz jobb!

Magától nem fog elmúlni, ez egy nagyon makacs sérülés, csak pihentetéssel lehet meggyógyulni.

2015. máj. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!